AMI, 100% elektrische stedelijke mobiliteit voor iedereen

AMI is het antwoord van Citroën op uw nieuwe mobiliteitsbehoeften, voor uw korte verplaatsingen en uw bezorgdheid om het milieu.

Hij is een toonbeeld van anticonformisme: 2 plaatsen, 100% elektrisch, ultracompact, comfortabel en personaliseerbaar. AMI is als een stadswagen, maar dan eentje waarmee iedereen kan rijden. Hij is een lichte vierwieler, die volgens de wetgeving in de Europese landen vanaf 16 jaar voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk is. Alle leeftijdsgroepen kunnen verleid worden door dit ideale object voor korte ritten.

AMI is een elektrische auto, maar wordt als een smartphone opgeladen. Het opladen gebeurt eenvoudig dankzij de elektrische kabel in de auto. Zodra de kabel is aangesloten op een standaard stopcontact van 220 V, volstaat 3 uur voor een volledige oplaadbeurt. AMI kan ook via een aangepaste kabel worden opgeladen aan een openbare laadpaal of Wall Box. AMI is als een elektrische fiets, maar neemt u toch verder mee. Hij is ideaal om veel korte ritten te maken en biedt een rijbereik tot 70 km: een dagelijkse afstand die veel groter is dan de gemiddelde afstand die door en rond steden wordt afgelegd.

AMI is als een stadswagen, maar niet zoals die van de buurman. Hij biedt een kit met makkelijk zelf te plaatsen accessoires, zoals sierelementen (opbergnet voor deuren, tapijt, opbergvak, haak voor handtas, …). Het exterieur past bij het interieur, met 4 kleuren (MY AMI GREY, MY AMI BLUE, MY AMI ORANGE, MY AMI KHAKHI), die terug te vinden zijn op de sierwieldoppen, de zijstickers achteraan en de capsule onderaan de deur.

 

Houd mij op de hoogte

Neem een minuutje de tijd om dit formulier in te vullen en ontvang gratis al het nieuws over de CITROËN AMI heet van de naald.

Verzenden >

Om ook te lezen

19 November 2021

Waar gaan we naartoe, Citroën?

19 November 2021

Lees hieronder alle details over de verplichte winterbanden in Frankrijk

19 November 2021

7 tips om je wagen klaar te maken voor de winter

5 October 2021

HEEFT JE CITROËN DE GEPASTE OUTFIT VOOR DE WINTER?