Bekijk de video van La Maison CITROËN

In de Brusselse Kastelijnswijk, meer bepaald in de Edelknaapstraat 42-44 in Elsene, heeft Citroën met ‘La Maison Citroën zijn nieuwe verkooppuntconcept geopend. Met deze architecturale afgeleide van het concept dat al werd onthuld op de Citroën-stands tijdens de laatste autosalons, belichaamt La Maison Citroën perfect de belofte ‘Be Different, Feel Good’ van het merk.

Welkom in La Maison CITROËN

Beter dan wie ook in zijn tijd kon André CitroËn de geldende codes in de autodistributie verbreken. De nieuwe locatie die het merk wil openen in de rue Saint-Didier nr. 39 in Parijs vormt de vrucht van deze erfenis.

Van in de vitrine wekt een reusachtig scherm de nieuwsgierigheid van de voorbijgangers. Wie binnenstapt, ontdekt een warm interieur met natuurlijk hout en kleurige muren.

Hoewel er nog steeds wagens centraal staan, verschilt het decor toch van een traditioneel verkooppunt. Hier onderscheidt de ervaring zich met talloze schermen, accessoires voor personalisatie en vitrines met lifestyleproducten …

Welkom in La Maison CITROËN!


Bekroond voor zijn design

Deze nieuwe locatie in hartje Parijs reflecteert de belofte van het merk, ‘Be Different, Feel Good’. Elke bezoeker kan er een unieke ervaring beleven die een cosy gevoel met technologie vermengt in een hybride, stedelijk concept op het snijpunt van digitale en reële sensaties.
Dit concept werd al gelauwerd door het magazine Stratégie met de ‘Grand Prix Stratégies du Design’ in de categorie ‘Commerciële arechitectuur’ en door het l’Institut Français du Design, dat het concept bekroonde met zijn label ‘Janus du Commerce 2016’.


Een gemoedelijke en allesomvattende digitale belevenis

CITROËN WALL
De ‘Citroën Wall’ is een touch table waarmee u het volledige gamma kan configureren. Hij onderscheidt zich door de kwaliteit van zijn 3D-beelden met een uitzonderlijke weergave. de configuratie kan online gestart en verder gezet worden.

Café André
Middenin La Maison nodigt Café André uit tot een break, net zoals de aanpalende wachtzone uitnodigt tot ontspannen dankzij zijn salonaankleding. Ontspanning en gezelligheid zijn dan ook verzekerd tussen twee autoconfiguraties door!

CITROËN Origins
Ook Citroën Origins, het virtuele musuem van Citroën, is aanwezig via een touch screen. Bewonder het interieur en exterieur van meer dan 50 legendarische Citroën-modellen in 360°.


2 tentoongestelde melden

La maison Citroën plaatst ook twee wagens centraal die vrij te bezichtigen zijn.

De andere modellen uit het gamma blijven niet achter en staan afgebeeld op de muren, die zijn aangekleed met velgen, sturen en bekledingsstalen.
Zo worden zes modellen uit het gamma weergegeven in een deco setting. De ideale gelegenheid om de verschillende materialen aan te raken en kleuren te kiezen dankzij de aangeboden nuances.

In totaal is zo 150m² ingericht, aangevuld door een ondergronds testwagenpark en een dienst na verkoop die beschikbaar is op hetzelfde adres, zodat u toegang hebt tot een multichannel parcours.

Om ook te lezen

16 June 2022

Waar gaan we naartoe, Citroën?

4 March 2022

OPFRISBEURT VOOR JE AIRCO

4 March 2022

DUIK VOLLENBAK DE LENTE IN

4 March 2022

BEN JIJ KLAAR VOOR DE LENTE?