« Bravo CITROËN ! », zegt Autogids over de New SUV C5 Aircross.

Autogids heeft zicht comfortabel geplaats achter het stuur van de NEW SUV C5 Aircrossvoor een gedetailleerd artikel. Zij sluiten hun artikel af met een « Bravo CITROËN ! ». Ontdek waarom…

 

Het comfort vooraan

De NEW SUV C5 Aircross is drager van het CITROËN Advanced Comfort®-programma. Dit is Autogids niet ontgaan. Zij vonden dat « het interieur van de C5 Aircross comfort uitstraalt, vanaf het moment dat je zijn deuren opent:hoge rijpositie, ruim interieur, zeer brede zetels… ». De Advanced Comfort zetels hebben hun effect, want ze worden als « uitstekend » beschouwd.


Het comfort vanachter

Zelf met haar « carrosserie verpakt in een heel persoonlijk kleedje» biedt NEW SUV C5 Aircross « leefbaarheid/modulariteit en een kofferbak zoals die van een monovolume »zonder toegeving. Dankzij zijn 3 individuele, verschuifbare en richtbare achterzetels, wordt de ruimte optimaal benut en heeft elk zijn eigen plaats…  handig ! . Dit geheel wordt aangevuld met een koffer « die bijzonder royaal is in zijn soort, met een minimumvolume van 580 l onder het bagagescherm. ».


Het rijcomfort

De weddenschap is geslaagd voor de « uitstekende » Progressieve Hydraulische™ aanslagpunten waardoor de NEW SUV C5 Aircross « over de weg lijkt te vliegen, zonder zelfs maar de indruk te wekken dat hij wordt aangeraakt ». een « zeer overtuigend » resultaat (dat) het beter doet dan de concurrentie ».

Het technologisch comfort

Benader alle soorten wegen met Grip Control met Hill Assist Descent, die « een goede helpende hand biedt op moeilijk terrein». Blijf kalm dankzij de actieve spoorassistent die je vertrouwen geeft. Profiteer van de weg dankzij de Active Safety Brake, « een interessant actief veiligheidssysteem ».


Het algemeen comfort

NEW SUV C5 Aircross positioneert zich door haar comfort zonder toegeving, « een superieur comfort » voor « een auto die vanzelf verleidt ». Autogids voegt hier ook nog aan toe « om je sereen te verplaatsen of je gepakt of gezakt met het hele gezin vertrekt, werpt deze Citroën zich op als de nieuwe referentie in deze klasse ».


De conclusie van dit gedetailleerd artikel is zonder twijfel: « Om je sereen te verplaatsen werpt deze Citroën zich op als de nieuwe referentie. Bravo CITROËN! ».

Meer weten >

Om ook te lezen

24 August 2022

Op stap met Citroën

24 August 2022

Zorg dat alleen de goeie vakantieherinneringen overblijven

24 August 2022

Zit je vakantie erop? Zó hou je je banden top!

16 June 2022

Waar gaan we naartoe, Citroën?