Citroën, is ook online. Voorbij. Altijd.

Je profiteert niet alleen van de professionele knowhow van onze experts, maar je houdt ook je tijd en budget onder controle. Dankzij onze diensten kun je het onderhoud van je Citroën plannen en organiseren, herstellingen goedkeuren en zelfs tussen twee afspraken door op de hoogte blijven – en dat allemaal van thuis uit.


HET ONLINE BOEKEN VAN EEN AFSPRAAK

Moet je een afspraak boeken bij een hersteller? In een mum van tijd kies je je dichtstbijzijnde werkplaats en boek je het exacte tijdstip van je aankomst vanuit deze pagina.

Ik maak een afpraak >

 

ONLINE OFFERTE

Op onze website kan je je eigen offerte aanvragen voordat je bepaalde herstellingen aan je wagen laat uitvoeren. In slechts een paar klikken zie je wat er moet gebeuren. Dat is het bedrag dat je wordt gefactureerd. Bovendien heb je toegang tot diensten op maat op basis van de leeftijd van je wagen en je budget.

Ik vraag een offerte >

 

MYCITROEN APP

Maak je leven makkelijker in een paar klikken: info over je wagen, Citroën Assistance, alle verkooppunten, geplande onderhouden… en nog zoveel meer.

Apple Store > Google Play >

 

VIDEOCHECK

Nadat je wagen bij de werkplaats is afgezet en voordat er werkzaamheden plaatsvinden, wordt er een volledige diagnostische controle van je wagen gefilmd door onze experts. Wanneer we merken dat er extra werk nodig is, zullen we je dit laten weten door je deze video te sturen en uit te leggen wat er moet gebeuren. Het is dan aan jou om ja of nee te zeggen tegen de herstellers die eraan werken.

 

CITROËN ASSISTANCE

Profiteer van Citroën Assistance wanneer je wagen niet kan rijden (door pech of ongeval). Krijg hulp bij pech of bij het wegtakelen van je wagen, zodat je je reis nog kunt voortzetten – indien nodig tot aan je voordeur. Alle Citroën-wagens genieten levenslang  van Citroën Assistance wanneer je al het jaarlijkse onderhoud binnen ons netwerk laat uitvoeren.

Meer weten >

Om ook te lezen

16 June 2022

Waar gaan we naartoe, Citroën?

4 March 2022

OPFRISBEURT VOOR JE AIRCO

4 March 2022

DUIK VOLLENBAK DE LENTE IN

4 March 2022

BEN JIJ KLAAR VOOR DE LENTE?