Een snelle check-up en je bent vertrokken!

Vertrek je richting de zon? Kijk dan even je wagen na.


Kijk je koplampen na

Controleer al je lichten in je auto: stoplichten, dimlichten, mistlichten, dagrijverlichting, achteruitrijlichten, richtingaanwijzers… Ben je zwaar geladen of neem je een caravan mee? Stel dan ook je koplampen opnieuw af om geen tegenliggers te verblinden. Gebruik de knoppen naast je stuur of kijk in de handleiding van je wagen.

 

Kijk je banden na

Controleer voor je vertrek of je banden in orde zijn. Zijn ze te fel afgesleten? Laat dan nog voor je vertrek een nieuwe set opleggen. Want een lekke band op vakantie is niet zo bevorderlijk voor een goeie vakantiesfeer.

Kijk ook even je bandenspanning na. Vaak ben je zwaarder geladen als je op vakantie vertrekt. Pas daarom de bandendruk aan volgens wat is aanbevolen.

 

Laat je auto technisch nakijken

Wil je volledig zorgeloos op vakantie vertrekken? Laat dan je wagen nakijken bij Citroën. Voor maar 49€* controleren onze techniekers je wagen op twintig essentiële punten. Tip: vermijd de files bij je garage en maak vandaag nog een afspraak.

Ik maak een afspraak >

 

*Prijs incl. BTW. Aanbieding voorbehouden aan particulieren en professionelen, zonder onderhoudscontract. Geldig van 01/04/2021 tot 30/06/2021 in het deelnemende Belgische en Luxemburgse Citroën-net. Meer informatie bij de dienst na verkoop.

Om ook te lezen

5 October 2021

HEEFT JE CITROËN DE GEPASTE OUTFIT VOOR DE WINTER?

15 September 2021

Citroën, is ook online. Voorbij. Altijd.

4 June 2021

Waar gaan we naartoe, Citroën

27 May 2021

Warm buiten? Koel binnen!