OPFRISBEURT VOOR JE AIRCO

Hoe weet je dat je airco nood heeft aan een check-up? Wel, er zijn wel een paar signalen. Als de temperatuur bijvoorbeeld onvoldoende laag is, als er slechte geuren vrijkomen, als het ontwasemen van je voorruit lang duurt, als je airco een abnormaal geluid maakt, als je auto plots meer verbruikt …


  • Merk je één van deze signalen op? Onze experts zorgen dat je airco weer als nieuw is. Zo controleren en vervangen ze onder andere de interieurfilter, compressor en koelvloeistof. Jij krijgt meer rijcomfort, een verhoogde zichtbaarheid en dus meer veiligheid.

 

  • Heb je niets abnormaals opgemerkt? En is het wel al even geleden dat je airco hebt laten nakijken? Kies dan voor de speciale check-upprijs van 59 €*. Zo vermijd je later onaangename verrassingen en verzeker je jezelf én je passagiers van veilige ritten.

 

Ik ontdek de Check-up >

 


 

* Prijs incl. BTW en inclusief diagnose van je airco (staat van aandrijfriem compressor, leidingen, aansturing elektromagneet van de compressor, temperatuur van centrale ontluchters, werking van de roosters, staat van pollenfilter, controle van het vloeistofpeil en reiniging van het ventilatiecircuit). Aanbieding voorbehouden aan particulieren, geldig van 01/03/2022 tot 31/05/2022 in het deelnemende Belgische en Luxemburgse Citroën-netwerk. Meer informatie bij de dienst na verkoop.

Om ook te lezen

16 June 2022

Waar gaan we naartoe, Citroën?

4 March 2022

DUIK VOLLENBAK DE LENTE IN

4 March 2022

BEN JIJ KLAAR VOOR DE LENTE?

19 November 2021

Waar gaan we naartoe, Citroën?