Rijd jij al circulair?

Besparen is altijd goed. Maar als je bovenop nog iets doet voor het milieu, is het nóg beter. Ontdek het nieuwe gamma Circular Economy van Citroën en draag je steentje bij aan een duurzamere economie.

Door voor het gamma Circular Economy te kiezen, werk je mee aan een betere planeet zónder in te boeten aan kwaliteit. De ruilonderdelen komen uit wagens die niet meer rijden en zijn volledig gereviseerd volgens de strenge kwaliteitseisen van Citroën. Je hebt dus dezelfde garantie als op nieuwe onderdelen.

Het voordeel? Je bespaart 40% in vergelijking met nieuwe onderdelen. Wij besparen tot 50% energie en tot 80% grondstoffen in vergelijking met de productie van nieuwe onderdelen. En goed om weten: ook de herstelling van je radio of versnellingsbak valt onder het gamma Circular Economy.

Meer nog: kies je tussen 1 februari en 31 maart voor een gereviseerd onderdeel, dan plant Citroën in jouw naam* een boom. Maak dus nu een afspraak en draag je steentje bij aan een duurzame en verantwoorde economie.

 

Ik wil eerst het volledige gamma Circular Economy ontdekken >

 

IK MAAK EEN AFSPRAAK >

 


* Aanbod niet cumuleerbaar en voorbehouden aan particulieren, 1 boom per gezin, geldig van 01/02/2021 tot 31/03/2021, voor elke dienst na verkoop met betrekking tot de installatie of plaatsing van een onderdeel uit het gamma Circular Economy (Renew) in het deelnemende Citroën-netwerk en zolang de voorraad strekt. Meer info en voorwaarden vind je in je verkooppunt.

Om ook te lezen

24 August 2022

Op stap met Citroën

24 August 2022

Zorg dat alleen de goeie vakantieherinneringen overblijven

24 August 2022

Zit je vakantie erop? Zó hou je je banden top!

16 June 2022

Waar gaan we naartoe, Citroën?