Waar gaan we naartoe, Citroën?

Citroën staat garant voor plezier. Maak je daarom klaar voor kerst met dit lijstje vol mooie kerstmarkten in België en Luxemburg. Voor jong en oud, fijnproevers, curieuzeneuzen, avonturiers… op elke kerstmarkt is er voor ieder wat wils met al die heerlijke delicatessen, mooie ijsbanen en schitterende kraampjes.


WINTERGLOED – BRUGGE (VLAANDEREN)

Ervaar de magie van kerst in het Venetië van het Noorden. Op het programma? Duizenden lichtjes, een indrukwekkende schaatsbaan en de onweerstaanbare geur van warme wafels en knapperige smoutebollen.

Meer weten

 

WINTER IN ANTWERPEN – ANTWERPEN (VLAANDEREN)

Antwerpen is dit jaar opnieuw de gedroomde winterbestemming. Dompel jezelf onder in een magische sfeer met oneindig veel kraampjes, spektakel, concerten en animaties.

Meer weten

 

WINTERPRET – BRUSSEL

De hoofdstad trekt haar mooiste lichtpak aan. Meer dan 270 stands verspreid over maar liefst 2,5 km. Naast licht- en geluidanimaties vind je natuurlijk ook warm hapje en drankje. Denk aan raclette, frietjes, smoutebollen… er is sowieso voor ieder wat wils.

Meer weten

 

LOUVAIN-LA-NEIGE – LOUVAIN-LA-NEUVE (WALLONIË)

De gemoedelijke sfeer van Louvain-la-Neuve bereikt haar hoogtepunt tijdens het eindejaar. In het centrum van de studentenstad staan maar liefst 80 houten chalets vol decoratie, cadeaus en lekkernijen.

Meer weten

 

MONS CŒUR EN NEIGE – MONS (WALLONIË)

Dit is al de 17e editie. En Mons Cœur en Neige ziet het groots. De cité du doudou haalt haar allerbeste troeven boven. En ook de schaatsbaan en allerlei randanimaties zijn opnieuw op de afspraak.

Meer weten

 

WINTERLIGHTS – LUXEMBOURG

Ook in Luxemburg is groots niet groots genoeg. Winterlights ontvangt je met feeërieke verlichting, decoratie, shows, concerten, tentoonstellingen… Je honger en dorst stillen, doe je aan de talrijke chalets en stands. Ben je klaar voor een magische winter?

Meer weten

Om ook te lezen

4 March 2022

OPFRISBEURT VOOR JE AIRCO

4 March 2022

DUIK VOLLENBAK DE LENTE IN

4 March 2022

BEN JIJ KLAAR VOOR DE LENTE?

19 November 2021

Lees hieronder alle details over de verplichte winterbanden in Frankrijk