Waar gaan we naartoe, Citroën?

De zomer is het beste seizoen om wat gas terug te nemen… Doe daarom eens iets anders: trek een dag of weekend de natuur in. Speciaal voor jou en je gezin selecteerden we enkele mooie wandelingen vlakbij.


Natuurpark Viroin-Hermeton (Wallonië)

Aanschouw de wonderen van de natuur in dit beschermde gebied van maar liefst 48.000 ha. Kijk je ogen uit aan de 20-meter diepe kloof Fondry des Chiens, het sublieme panorama van La Roche à Lomme of de betoverende omgeving van het meer van Ry de Rome. En dat is nog maar het begin van wat de provincie Namen allemaal te bieden heeft.

Meer weten

 

Nationaal park Hoge Kempen (Vlaanderen)

Het enige nationale park van België is de omweg waard. In de Limburgse natuur vind je maar liefst 82 wandellussen door het park. Kijk zover de heide reikt, beklim de mijnterrils of kom dichter bij de natuur op het blotevoetenpad.

Meer weten

 
Themawandeling in Brussel

Geen zin in de natuur? Prikkel dan je nieuwsgierigheid in Brussel. Onze hoofdstad heeft honderd-en-een gezichten. Aan jou om ze te ontdekken: art nouveau, art deco, neorenaissance, street art, stripverhalen, verborgen pareltjes, groene longen, gastronomie. Kies een thema en (her)ontdek Brussel te voet of met de fiets.

Meer weten

 

Mullerthal (Luxemburg)

Imposante kliffen, diepe valleien, uitgestrekte plateaus: de regio Mullerthal in Luxemburg draagt niet voor niets de naam Klein-Zwitserland. Dit geopark is trouwens Unesco-werelderfgoed. En als je dan toch in de buurt bent: bezoek ook Echternach, de oudste stad van Luxemburg.

Meer weten

 

Om ook te lezen

4 March 2022

OPFRISBEURT VOOR JE AIRCO

4 March 2022

DUIK VOLLENBAK DE LENTE IN

4 March 2022

BEN JIJ KLAAR VOOR DE LENTE?

19 November 2021

Waar gaan we naartoe, Citroën?