Heb je al je accessoires besteld?

Vraag dan hier je terugbetaling aan.
Wat heb je nodig?

  • Je aankoopfactuur
  • Een ingevuld aanvraagformulier

Als alles nagekeken is, krijg je binnen de 30 dagen het bedrag van je korting terugbetaald.


Dankzij uw IBAN-rekeningnummer kunnen we u terugbetalen voor de Cashback actie waaraan u deelneemt. We verbinden ons ertoe uw gegevens nooit te delen en uw IBAN-rekeningnummer te verwijderen van zodra de actie is afgelopen! Opgelet, de terugbetaling kan enkel uitgevoerd worden op een Belgisch of Luxemburgs rekeningnummer.


 
De formaten PDF, PNG en JPG worden aanvaard.
Maximum 5Mb.

Je gegevens zullen verwerkt en bewaard worden als onderdeel van deze aanbieding. Voor meer informatie, nodigen wij je uit om ons Privacybeleid te raadplegen.* Verplicht veld

1 Aanbod exclusief voor particulieren, geldig van 02/01/2021 tot 28/02/2021 bij aankoop van verschillende accessoires. Koop je 1 laadkabel + 1 opbergtas, dan krijg je 20 euro terugbetaald. Koop je 1 flexibele kofferbak + 1 scheidingsrooster (naar keuze), dan krijg je 30 euro terugbetaald. Koop je 1 set van 2 dakdragers + dakkoffer (naar keuze) krijg je 80 euro terugbetaald. Koop je een fietsendrager (Thule Coach 274 of Coach 276) krijg je 100 euro terugbetaald. Als je aan de voorwaarden voldoet, dan kan je je terugbetaling aanvragen op de website, met vermelding van je persoonlijke gegevens (voornaam, achternaam, adres, rekeningnummer) en door je aankoopbewijs op naam van de aanvrager toe te voegen. Binnen de 30 werkdagen nadat je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je de terugbetaling op je rekening. Eén vergoeding per persoon, per factuur en per rekeningnummer. Citroën is niet verantwoordelijk voor gelijk welke foutieve verwerking door onjuiste gegevens en behoudt zich het recht voor om de promotie of de inhoud ervan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of stop te zetten. Citroën behoudt zich bovendien het recht voor om de aanvraag te annuleren bij een vermoeden van misbruik of het bewust invoeren van onjuiste gegevens. Je hebt tot en met 15 maart 2021 tijd om je terugbetaling aan te vragen.